FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

Ben je geïnteresseerd in een appartement in “The Orchard II” en ben je benieuwd of het appartement binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je de toewijzingskans op jouw droomappartement. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je daarom aan om een financiële check te doen.

HOE WORD IK EEN VOORRANGSKANDIDAAT?

Ja, je leest het goed: Voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten, die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum van de inschrijfperiode (verkoop) ondertekend hebben geüpload, een voorrangspositie op kandidaten die dit niet hebben gedaan. Buiten het verkrijgen van inzicht in jouw financiële situatie kun je er dus ook op die manier profijt van hebben als je een financiële check doet.

WANNEER LEVER IK MIJN FINANCIËLE CHECK IN?

De financiële check dien je te uploaden tijdens de inschrijfperiode (verkoop). De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Dit formulier is vanaf de start van de inschrijfperiode te vinden in jouw persoonlijke account. In dit digitale inschrijfformulier kun je ook de financiële check uploaden. Wanneer je staat ingeschreven als geïnteresseerde op de website van The Orchard II, brengen we je op de hoogte wanneer de inschrijfperiode start.

FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

De Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. We helpen je graag jouw droomappartement in “The Orchard II” te realiseren!

JOUW DUURZAME APPARTEMENT GEZIEN IN THE ORCHARD II?

Heb je interesse in een mooi duurzaam appartement in Rijswijk? Laat dan een persoonlijke financiële check doen bij de Rabobank en vergroot zo de toewijzingskans op jouw droomappartement. De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een appartement in “The Orchard II” bij de Rabobank een extra duurzaamheidskorting op jouw hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ÉÉN VAN ONZE ADVISEURS, ZIJ HELPEN JE GRAAG!

Wil je gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs Nieuwbouw van Rabobank. Onze adviseurs Laurens Romberg en Dennis Roepman zijn nauw bij “The Orchard II” betrokken en goed op de hoogte van dit project én de verschillende appartementen. Zij gaan dan ook graag met je in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een appartement in Rijswijk.

DE KLEINE LETTERTJES

Wij verplichten je niet om een hypotheek af te sluiten of een financiële check uit te laten voeren bij de Rabobank, dus heb je een financiële check elders (erkende hypotheekadviseur) laten uitvoeren én deze vóór de sluitingsdatum van de inschrijfperiode (verkoop) hebt gëupload, dan verkrijg je óók een voorrangspositie. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afzien van de koop, omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de efficiency in de verkoop van de appartementen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van de Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in jouw financiële situatie. Natuurlijk ben je vrij om zelf een erkende hypotheekadviseur bij een andere bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.

ONDERSTAAND JOUW FINANCIEEL ADVISEURS

Dennis Roepman
Laurens Romberg